mandag 26. januar 2009

gammel rosa i nytt hus


jeg er gla i den gammel-rett og slett -rosa fargen, og det vises i mitt hjem :)
man har liksom visse farger man favoriserer når man kler
både seg selv og sitt hus, og gammelrosa ting tiltrekker meg
bare. hvilken farge er din favoritt?

20 kommentarer:

 1. Så fine bilder og detaljer det var:)
  Min favorittfarge for tiden er alt i den turkise varianten, mørk turkis til grønnturkis. De gir så mye luft til loftet her. Trenger litt luft siden leiligheten er ganske liten...men koselig da!
  Har foresten litt dilla på rosa også jeg nå, og det har jeg aldri aldri hatt før. Men det er kuli sammmen med det turkise!

  Maya

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelige ord:) Butikken min finnes bare på nett: www.strandlykke.no så du er hjertlig velkommen hvor du enn bor vet du:)

  Er du glad i gammelrosa får jeg inn en nydelig voksduk i denne fargen. Måtte bare ha den!! Gleder meg som et barn til vårnyhetene begynner å rulle inn:)

  SvarSlett
 3. Jeg elsker pudderrosa og isblå! Begge er mine favoritter om dagen :-). Nydelige bilder du har lagt inn.

  SvarSlett
 4. ..nydelige bilder! Jeg har i mange år "hatt en greie" for grønt! Begynner å slippe taket nå, men hjemmet bærer litt preg av grønt ennå, ja ;o). God natt!

  SvarSlett
 5. Härliga bilder och fina saker i rosa :)

  //Lina

  SvarSlett
 6. utrolig nydelig farge-og utrolig bra bilder.
  du er jammen flink!

  SvarSlett
 7. Så mange fine farger..Rart det der at man finner sin yndlingsfarge i alt plutselig..

  Jeg har en lei tendens til å kle min datter i helt like farger som meg selv jeg...Må le innimellom når vi står der i røde bukser og hvite skjorter med vest over...o la la...

  Jo du...Liker veeeldig godt turkis jeg og Oransj for tiden...men den fasen med oransj går nok over, og den turkise holdes ved...som det har gjort i mange år...
  Drops

  SvarSlett
 8. Ein herleg blanding av nydeleg bilder du viser i dag! Eg er veldig glad i gammal-rosa, men òg i lys blå/turkis og lys lys grønn...(kanskje litt av dei gamle 50-talls fargane...??)

  Uansett så var dette utruleg inspirerande!! Takk!

  SvarSlett
 9. Åå så herlig bilder:-) Jeg har samme tøfler.De er kjempesøte.De er til mine søster når de er på besøk. Jeg er også i en rosaperiode for øyeblikket. Har malt her og der med den fargen. Kjempefin farge. Viser sikkert på bloggen en gang:-)

  Ha en roslig kveld:-)

  SvarSlett
 10. Herlige bilder, liker gammelrosa VELDIG godt jeg også men favoritten er og blir TURKIS i forskjellige varianter.Virker som om jeg aldri blir lei den...Likte så godt termosen din, er så frekk at jeg spør hvor du har fått tak i den?!

  Ser at du har en liten "knappedille" du også så jeg vil tipse deg om en konkurranse inne på bloggen min hvor gevinsten er nettopp KNAPPER :O)

  Ønsker deg en fin-fin kveld,
  Vibeke

  SvarSlett
 11. Heeeei! =)
  Har oppdaget bloggen din nå, hit kommer jeg igjen. Linker, håper det er OK.

  SÅ herlige bilder du har tatt. Kjempefin blogg!!!! Smaske-lekker!

  Kathrin.

  SvarSlett
 12. Tusen takk ;)

  Hun er selvfølgelig mye bedre nå (sånn er det nesten alltid når de er borte fra skolen). Men det er vel sånn for små også at man noen ganger trenger en pust i bakken.

  SvarSlett
 13. Så flotte bilder!!!

  Jeg har så mange favoritt farger med fargene som går igjen er grønn, gult og blått.... og sart rosa med litt lilla ++++ ;-) Kommer helt an på hva det skal brukes til ;-)

  SvarSlett
 14. Åh en dejlig stemning du har på din blog.
  Jeg elsker også oliven nuancer....og ikke mindst rosa.
  Jeg har før været designer ved Lene Bjerre og der var det mine foretrukne farver at arbejde med....masser af rosa og grønne sammen.
  Tak for kigget.

  Karen

  SvarSlett
 15. Hmm, var sikker på jeg hadde kommentert her jeg... så feil kan man ta! Har vært innom deg mange ganger å kikket på de nydelige bildene. Du er så flink til å ta bilder, og ikke minst flink med farger. Gammelrosa er virkelig en nydelig farge. Hannah har hatt masse klær i den fargen, spesielt som baby. Når det gjelder min favorittfarge, vel aaaaner ikke for det er så mange! Men jeg er veldig glad i lilla og grønt, og rosa og gult, og turkist. Tror huset vårt bærer preg av min "scizofreni" når det gjelder favorittfarge, hihi

  Fargen jeg har malt gangen i har ikke noe navn, men koden er 3040-G50Y. I kvled har jeg brukt restene i malingspannet på et møbel i stua. Kommer sikkert bilder av det i bloggen i morgen. For nå har jeg bestemt meg for å ha stengt i butikken på mandager ut februar, så da kan jeg få tatt litt bilder i dagslys:)

  Ha en flott ny uke!

  klem

  SvarSlett
 16. Fine bilder! Og fin blogg du har!! Likte spesielt godt de lysestakene helt øverst!! Kjempe-skjønne! Jeg liker lilla og lys oliven-farge.... Og rosa, gjerne gammelrosa... Og gult...

  SvarSlett
 17. ingen fotograf.
  har akkurat begynt å ta bilder.
  mannen min er flink til å ta bilder syns jeg..
  ..så jeg lærer litt av han.
  kan ufattelig lite om redigering ennå.
  MEN det er utrolig kjekt med foto.
  så jeg skulle gjerne ønsket jeg hadde tatt en sånn utdannelse...istedenfor den litt kjedelige lærerutdannelsen min :)
  -og må bare si jeg liker dine bilder veldig godt. utrolig fine farger.

  SvarSlett
 18. Jeg må bare få sagt at bloggen din er full av godsaker for mine øyne! ..og så må jeg få spørre deg om hvor du har fått tak i puta med sommerfugl på??
  Mine farger er grønn, rosa, brun, men favoritten er lilla.

  SvarSlett
 19. Rosa vil alltid være den kuleste fargen;)

  SvarSlett
 20. Ai,hvor er de bare fine de små skoene med rosene på..Nydelig!!Koselig å være på bloggen din:-)

  SvarSlett