mandag 2. februar 2009

oldermors håndlagde

min oldermor var en dyktig porselenmaler, har blant annet malt denne verdens søteste saltbøssen, og denne verdens søteste koppen :)

snopet tilhører ikke meg, enda, men er jeg heldig så får jeg n o e av oldermors håndlagde når mamma bestemmer seg for å begynne å dele ut... (var det et hint?)
når det serveres kaffe hjemme hos mamma er det snakk om å gjøre det så søtt som overhode mulig. de tre koppene under er ikke malt av min oldermor, men de er søte som bare det... og gjør kaffestundene med mamma overmåtelig koslige:)

9 kommentarer:

 1. Så vackert måleri! Något att vara rädd om.

  SvarSlett
 2. Så koselig. Og så flink hun må ha vært til å male på porselen. Kjempefine kopper...
  Nå skal jeg begynne å spare på slike tror jeg..litt herfra og litt derfra...det er jo så hyggelig å servere i slikt.
  Drops=)

  SvarSlett
 3. her var det jammen mye fint :)

  SvarSlett
 4. Åå..nydelig. Nydelige bilder og nydelige kopper. Spesielt de håndmalte med mye histore:-)

  SvarSlett
 5. Nydelige kopper...elsker Figgjo koppene jeg..Skulle virkelig ønske jeg hadde eid en slik rosa kopp...Edme serviset har jeg jo!

  ha en fin uke


  kristin

  SvarSlett
 6. Heldige deg! utruleg flink oldemor... Eg forstår du kosar deg på kaffibesøk hjå mamma, alltid kjekt med fine koppar!

  SvarSlett
 7. Hei!
  Så du var i Kragerø i helgen du også? På ABBA Showet? Hørte det hadde vært bra:) Var du med Mary Kay-gjengen eller? Vi fikk jo sjokk da vi skulle sjekke inn.. SÅ mange folk i en kø som stod bomstille! Var mye surr for oss også.. Men alt i alt, et heeerlig opphold!:) Er jo såå fint der!!
  Så flink Oldmoren din var til å male! Nydelige ting altså! Og du, jeg ELSKER innlegget ditt under her!! Det var helt perfekt!:) Så flotte bilder!

  Klem fra Mina:)

  SvarSlett
 8. Så vakker saltbøsse. Det er noe spesielt med gjenstander som har nostalgisk tilknytning til familien. Kjenner meg igjen i løvtynne, vakre kaffekopper. Min mormor har en buffét full. Bare så synd jeg ikke er kaffedrikkene - og hvis jeg mot formodning skulle drikke litt kaffe, så er det med 50 % melk i. Har gjort flere forsøk på dette med kaffe, men er og blir tedrikkende ;).

  SvarSlett