fredag 2. januar 2009

farvel sweetieja det er rett og slett trist å kvitte seg med gjesteromstapeten... ned med blomstene og opp med gravemaskinene... gjesterommet skal bli gutterom... denne tapeten bestilte jeg fra tapetorama for tre år siden, og synes den var så smukk at jeg kjøpte den samme til stua bare i en annen farge. på tapetorama har de s å mange fine tapeter, alt fra 1930-talls til splitter nytt design. lurer på om ikke jeg skal bestille barnetapet der også, de har tre herlige barnemøstre fra "ferm living". men altså, so long kjære gjesteromstapet, herved er du foreviget:)

5 kommentarer:

 1. Ja de barnemønsterene fra ferm living har jeg også sikla på en stund, de er knall fine. Kanskje fetterene får samme tapet... men det er jo bare gøy vell. men vi maler kanskje bare også, vi har ikke bestemt oss helt. Men uansett det er en fin tapet du kvitter deg med også. Ha en nydelig dag Mette.

  SvarSlett
 2. Flott tapet, skjønner det er litt trist ja!!
  Ha en fin kveld..
  klem

  SvarSlett
 3. Åh så fin som den var :)
  Skjønner godt at det var litt vemodig å kvitte seg med den, lettere å kvitte seg med julen, det har jeg gjort idag - hi hi..
  God helg!
  Klem

  SvarSlett
 4. Synd att behöva ta bort den fina tapeten...

  SvarSlett
 5. Hei Mette! Ja, den er jo så søt! Men tapetene fra Ferm til gutterom er jo knall også! Men en skulle vel prøve å la tapeter ligge bak hverandre, slik de gjorde før... tenk når huset en gang OM LENGE skal pusses opp, og en ser historien bakover... :)
  AnnikenKLEM!

  SvarSlett