søndag 11. januar 2009

bebilykkeja det er godt å leve når hverdagen består i bebi. jeg nyter for tiden hver enda barseldag, og det er jammen givende å bruke all sin tid på leketeppet, på å bade verdens mykeste lille kropp i deili bebiolje, og på å amme lille glupskingen til alle døgnets tider. verdens stolteste storesøster er selvsagt med på alle dagens gjøremål, og minner stadig om at "æ æ asså så gla i han lille schukken mamma". klisje som det høres ut, så er det en tid for alt, og snart hiver jeg meg vel rundt for å handle nye klær og for å søke på nye jobber, men akkurat nå er det tid for å leke på teppet, og det nyter jeg i fulle drag :)

7 kommentarer:

 1. Så søte de er..
  Fortsett å nyt barseltiden, den er over før du aner.. tiden går så fort synes jeg!

  klem klem

  SvarSlett
 2. åååå så herlige bilder av nydlingene. håper vi ses snart. ha en fin uke.

  SvarSlett
 3. Herlig med bebi (hi hi).
  Koz deg masse...=)

  SvarSlett
 4. Så herlig beibien ser ut! Sukk, det går veeeldig fort. For eit år sidan låg minifeen også slik, nå derimot spring ho rundt og riv ned alt ho kjem over :) Kos deg alt du kan!!!

  SvarSlett
 5. Så skjønne! M så jeg jo live da hun og T "stjal showet" fra trappen da Ida ble velsignet. Så gøye der de koste seg med samme blad og tyggis! Du er jo forresten heldig med kontakt rett inn i "Blafre-himmelen" ; ). Og tapetet var så herlig, gikk inn på linken og ble så-så fristet!!! Takk for tipset og inspirasjonen! :D

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder av barna, herlig!!!
  Ha en fin kveld :)
  Klem det hvite ♥

  SvarSlett
 7. For noen sjønninger!! Og JA, den tiden SKAL nytes, i fulle drag!!

  SvarSlett