lørdag 27. mars 2010

jesus var tomtmalin har lenge gleda seg til å pynte til påske, og det var stas for en mamma å våkne til synet av denne maksimalistiske dekorasjonen stående på kjøkkenbordet sammen med svak nynning borte fra lekekroken: "korset var tomt, jesus var tomt, ja han sto opp og han lever" god påske alle bloggvenner :)


11 kommentarer:

 1. Nydelig maksimalisme av nydelige, gode jenta!!!! Og hun fikk jo med seg det viktigste..at Jesus sto opp og han lever!

  SvarSlett
 2. Hi..hi..herlig!

  Mine unger gikk i en barnehage med utvidet kristen formålsparagraf og hadde derfor en del bibelundervisning. Til påske hadde de påskevandring og Julie kom stolt hjem med en tegning av "Jesus på krysset" :-)

  God påske til dere!

  SvarSlett
 3. Hei Mette! Påskestemning også her inne, ser jeg :))
  For et fint nytt bilde av deg! Du er da så strålende, du! Har leste artikelen om deg og ferdighuset ditt. Det tok et øyeblikk før jeg forstodde at det var du, hihi! Men da jeg så denne (kose)sofaen foran det stort vindu visste jeg beskjed :) Morsomt med artikelen!
  Ha en fin søndag videre! Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 4. Hi hi! Det var staseli pynting!! Og gøy sang! Tror det var den min niese sang høyt og fritt på IKEA her i påsken i fjor! Samme kor!? ; )
  Ønsker dere gode og søte påskedager!

  SvarSlett
 5. hehe, så herlig :D

  god påske til deg :D

  SvarSlett
 6. ååååå så koselig da :)
  flinke :)
  god påske :)

  SvarSlett
 7. heihei. fin pynt. Malin er så søøøt! Det var så koselig å ha besøk av henne og Åsmundene, synd du ikke ble med. Man hopefulle ses vi snart. Du fantastisk gave Marko fikk i posten idag!!!! Han er hyper opptatt av den lille gule bilen. han har bært rundt på den i hele dagen. Det har skjedd flere ganger at han er mystisk stille og jeg iler til for å se hva slags sprell han finner på siden det er det han vanligvis gjør når det er stille. Men der finner jeg han sittende pent i et hjørne i dyp konsentrasjon over den lille gule bilen. Også fantastisk spilledås. Kjempe kjempe kul! tusen takk. Så utrolig kjempe kjempe gøy å lese artikkelen om det fantastiske huset deres. Veldig kult ! Dere har det jo så fint! Cathrin sa hun hadde sett det på forsiden av dagbladet også, på nett, det er jo ekstremt gøy da. herlighet. hei hå!

  SvarSlett
 8. "Korset er tomt, kirka er tom" var treåringens versjon.
  Nåja.
  Maksimalistisk påskedeko var veldig flott, med mange spennende detaljer.
  God påske!

  SvarSlett
 9. Härligt!

  Önskar dig en glad påsk!

  SvarSlett
 10. Herlig når ungene synger på sin egen måte.
  Koselig her.
  Ha en god kveld :)

  SvarSlett