torsdag 18. mars 2010

ferdighus i full fart


"i 2006 satte de i gang byggingen, og seks måneder senere, akkurat som planlagt, kunne de flytte inn i et splitter nytt, funkisinspirert hus på to etasjer" rom123 : nr 3/2010 http://www.klikk.no/bolig/interior/article557125.ece

22 kommentarer:

 1. Åhhhhh!! Jeg kjøpte med meg Rom123 igår og blar alltid fort igjennom før jeg setter meg ned og "bruker tid." Så har ikke sett at det var deg før nå. Så fantastisk fin den var, morsomt å se noen "man kjenner." Utrolig fine bilder :) Lurte litt på gulvet du har i gangen, er du fornøyd med det og er det lov å spørre hvordan det ligger i pris?

  Go helg!
  Klem

  SvarSlett
 2. Super-fint!!Og gøy å lese i ROM 123! Jeg likte også det gulvet i gangen, altså og angrer bittelitt på at vi i fjor la et kjedelig, kjedelig gulvbelegg i "hverdags"-inngangen vår...
  Ha en fin helg i det flotte huset ditt, Mette! :)

  SvarSlett
 3. Så staselig da, Staselig! ;) Må nesten kjøpe meg det bladet da. Flott hjem dere har skapt.

  Må bare spørre om gulvet ditt i gangen. Har vurdert maken til kjøkken og gang, men usikker på hvor godt møkka synes om du skjønner?? Er ikke så kjapp til å dra frem vaskekluten og vil gjerne ha et varig gulv. Nå er det et lyst gulvbelegg som er helt grusomt og må nesten vaskes hver dag. slitsomt..

  SvarSlett
 4. Så morro! Kjempeflott reportasje, huset deres er så stilig, både utenpå og inni:) Og, ja jeg vet... jeg er verdens dårligste "kommentator".. Er selfølgelig innom deg hver gang du kommer med nytt innlegg, også har jeg tenkt at jeg ikke har tid til å kommentere for jeg må skrive så "mye".. Det var kjempekoslig å få deg og venninnen din på besøk før jul, alltid morro å treffe andre bloggere, stort sett så stemmer inntrykket man får fra bloggen:) Hadde visst ikke så god tid til å skrive som jeg trodde... Må innom barnehagen med dressen til Hannah.. Hun har sovet hos en venninne i natt ( første gang hun har sovet borte, annet enn hos besteforeldrene og det gikk kjempebra!) så skal bli deilig å treffe henne for en liten/ stor klem også:)
  Ha en super helg!
  klem

  SvarSlett
 5. Skønne billeder, jeg må da have fat i bladet

  SvarSlett
 6. Fin- fin reportasje. Så bilden i Rom 123 og syntes de så kjente ut. Så koblet jeg dem med bloggen din, gøy å se det flotte huset ditt!

  SvarSlett
 7. Å, er det deg! Leste det i rom123. Stilig hus. Høres ut som noe for meg som er utolmodig.Men vi har jo akkurat kjøpt et gammlet hus som vi pusser opp. men om vi en gang skal bygge... Viste faktisk reportasjen til samboern og han likte huset. Morsomt. Hit kommer jeg tilbake.

  SvarSlett
 8. Veldig fin reportasje! Jeg kom over hele artikkelen på nordbohus.no :) Fint for oss som ikke bor i Norge og kan få tak i bladet.

  SvarSlett
 9. å ja..jeg har sett repotasjen.
  veldig kjekt å se litt mer av huset deres.
  syns dere har gjort det så personlig og fint.
  og god ide med dette stillerommet.
  her i huset har vi og noen som spiller. både gitar og piano. så skulle gjerne hatt et slikt rom av og til.

  pene bilder av deg og familen din var det også. dere så veldig koselig ut! :)

  SvarSlett
 10. Jeg bladde i det i butikken, fort igjennom og så noen kjente bilder, og kom på at det var fra din blogg. Gøy gøy. og fine bilder av et utrolig fint hjem! (siden jeg smugtitter i butikken fikk jeg jo ikke lest hele artikkelen).
  Klem fra BlandetLoft

  SvarSlett
 11. Fantastisk artig hus dere har! Jeg er glad for at jeg kom innom bloggen din :-) Masse inspirerende bilder!

  SvarSlett
 12. Gratulerer med knallfin reportasje. Eg kjente deg igjen med ein gong. Heilt super kjekt altså. Råfin heim, og sååå kjekt at de har klart å gjere eit ferdighus såååå personleg :)

  Stå på flinke du, stor klem frå Linda

  SvarSlett
 13. Gløymte jo heilt å sei at du er superfin, og familien din er også aldeles herlig :)

  SvarSlett
 14. Hei! Ja, det var så gøy å se reportasjen! Bildene fra deres superfine hjem tok seg godt ut på papir også!

  ;) ønsker dere en goood helg der i sør!

  SvarSlett
 15. Stilig med reportasje - og mange fine bilder! Gratulerer! Så også noen veldig fine bokser rundtomkring ;-) Stor klem.

  SvarSlett
 16. Jeg syns jeg hadde sett noe av det interiøret før, ja;)
  Flott reportasje, og lekker hjem dere har!

  SvarSlett
 17. etter jeg las reportasjen satt jeg lenge å tenkte : hvor har jeg sett det jenterommet før???????? :) nå fikk jeg endelig svaret :)
  digger huset ditt :D

  SvarSlett
 18. For et fantastisk flott hjem.. Den rosa retro tapenten gav meg ♥-bank.. For noen nydlige kontraster og detaljer for øyet.

  ~~~~♥~~~~

  SvarSlett
 19. Så det var hos deg ja! Syns nok jeg kjente igjen noe! Morro!

  SvarSlett
 20. Kjempefint hus og interiør! Jeg synes det er så bra at noen velger å bygge annet enn "halvannen etasje med kvist"!

  SvarSlett
 21. Fint innlegg takk for å dele med oss for mer i besøk ferdighus

  SvarSlett