søndag 25. april 2010

kongle-giraff


ingen mobilsignal, ingen barnetv, og ingen vann i krana. faktisk ikke en lyd. de gangene det går ekstra unna i hverdagen (derav ingen blogging) er det tilsvarende ekstra deilig å stikke av i helgene. synes det er et generelt godt tegn når både stor og liten over mer enn to dager klarer å slappe av sammen uten verken nettavis eller trampoline. ingen mailbox "jeg bare må sjekke" eller blinkende tutende plastbiler. bare turer til brønnen og fyring i peisen. og kongle-giraffer :)

9 kommentarer:

 1. Koselig innlegg:)
  Godt å hente seg inn igjen:) Og det er deilig å være litt utilgjengelig i ny og ne!
  Giraffen var veldig tøff...

  SvarSlett
 2. Nå ble jeg inspirert! Neste helg vil jeg sove i skogen :-)

  SvarSlett
 3. hørtes nydelig ut.
  kjekt å endelig få se en konglesjiraff.

  SvarSlett
 4. Nydellig sjiraff!!! Hørtes ut som dere har hatt en fin-fin helg. Gleder meg til neste helg, da kan vi alle nyte litt stillhet og bølgesus. Ja, ja, vi får se hvor mye stillhet det blir med tre små gutter og ei stor søt jente....koselig blir det iallfall!!!

  SvarSlett
 5. hei,takk for fine ord om bildene.
  solveig er fra nord norge og jeg ser absolutt for meg at hun kan ha vært med på et sånt team. hun er ungdomsleder i sentrumkirken,sandnes nå. det er vår kirke:) hun gjør en kjempe jobb der. verden er liten gitt:)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for det Mette:) Å det hørtes herlig ut med en slik fredfull helg.. Kjenner lysten til å reise på fjellet nå ja!!

  Men du, har du noen gode butikk tips til meg? Blir en del Kristiansand turer til sommeren tenker jeg:)

  Klem fra Idyll

  SvarSlett
 7. hej mette ;) rachel hilste (takkTakk), og jeg måtte inn å se.. og oi, plutselig var det jo faktisk et kjent ansikt fra team i bodø!! :) så gøy. håper alt står riktig bra til!! SOLveigSMIL

  SvarSlett
 8. Søte kongle-giraffen! Nå fikk jeg lyst til å gå på tur i skogen!! :)

  SvarSlett
 9. åh deilig. Vi har veldig lyst på en hyttetur vi også snart. Søt giraff. Håper dere har det fint. Her snør det som på en desemberdag idag. Phrrummf. Jeg er ikke fan av det.

  SvarSlett