lørdag 18. februar 2012

en tid for alt?

kjenner at blogging ikke er det som ligger fremst i hue for tia. mistet litt motet her etter alle henvendelsene om at folk ikke får til å kommentere, et eller annet har skjedd, prøvd å fixe det men får det ikke til. skulle til å si at tips mottas med takk men det blir jo litt vansklig å tipse når man ikke kommer inn på kommentarfeltet...


jo da nei da så... lurer på om det er et tegn ... en tid for å slutte å blogge? ikke det at overgangen ville blitt stor liksom. alt annet enn blogging opptar hjernen for tia. en tid for alt er det ikke det de sier. så, med det sier jeg takk for denne gang. avslutter med nusselige frokostbilder av minsteskatten. happy blogging godtfolk :)

sfdsfssd

9 kommentarer:

 1. Ånei!
  Jeg vil jo lese mer..?
  Håper bloggelysten finner deg igjen. :)
  Ha en fin vår så lenge!

  SvarSlett
 2. Har faktisk savnet deg opp til flere ganger... har jo sett de lange pausene. Blogging er jo ikke livet, livet er dine kjære og alt du kan ta og føle på:) Kos deg, også uten bloggen! Så får vi se, kanskje lysten kommer tilbake og jeg kan motta ny inspirasjon fra deg:)

  Nydelig gutt, og herlige frokostbilder!

  Klem

  SvarSlett
 3. ikke stopp å blogg! Hyggelig å lese hva du skriver. Det kan føles litt ensomt blogge innimellom fakisk. Hvis det ikke kommer respons...Her virker kommentarfeltet som bare det ihvertfall, nå.

  Klem

  SvarSlett
 4. Håper virkelig du finner igjen bloggelysten. Liker bloggen din KJEMPEGODT !! Alltid nydelige bilder med stemning og virkelig masse interiør inspirasjon.

  Hilsen Linetoppen

  SvarSlett
 5. Håper du kommer tilbake!!! Det var du som introduserte meg til denne verdenen. Kommer til å savne deg her. Men vi sees snart!! Har mye å fortelle. Mange glad i deg glemmer!

  SvarSlett
 6. Hei Mette!
  Nå har jeg hengt mye og lenge inne hos deg kan du skjønne :)
  Vi har bestilt oss KUBA fra Nordbohus og jeg jakter på ideer og inspirasjon.
  Det var det jo tonnevis her inne da :)
  Vi får også ganske små barnerom. Utfordringen er at vi har bodd trangt i mange år nå og ungene har sovet i hems. Derfor er deres største ønske en seng nede på gulvet ;)
  Vi hadde møte med byggmester idag og endret litt i forhold til våre ønsker.
  Bl.a. skal vi isolere kjellerstuen ekstra etter ide herfra. Har ei jente som spiller i korps og en gutt som digger rockemusikke + at jeg trenger litt timeout av og til fra lyder. Da er det jo perfekt med et slikt rom som kan brukes til forskjellige behov.

  Takk for at du inspirerer!
  Håper du fortsetter å blogge :)
  Hilsen Siw

  SvarSlett
 7. I'm honored to obtain a call coming from a friend when he uncovered the important suggestions shared on your site. Studying your blog article is a real wonderful experience. Many thanks for thinking about readers at all like me, and I wish you the best of achievements like a professional in this field. calling card.....Best Cardsharing Server

  SvarSlett