fredag 10. april 2009

staseligjort minikommode

for et par innlegg siden blogget jeg noen søte bilder fra en barnebok jeg hadde da jeg var liten. nå har noen av dem fått sin plass på ikeas minikommode "fira", som er perfekt til oppbevaring av smykker, fargeblyanter, og annet dilldall.

malte den noen strøk med hvitmaling, og printa ut bildene på rett og slett vanlige a4-ark. den øverste skuffen staseligjorde jeg med en tapetrest jeg hadde liggende. nå gjenstår bare et par strøk med blank decoupage-lim, så det hele holder seg bra:)

-------------------før&etter--------------------------------

23 kommentarer:

 1. Den ble fin du. Det var en ny måte å bruke bokbilder på. Tror ikke jeg har sett det før. Søt påskekylling og body, tjihihi:D

  Påskeklem fra Maya

  SvarSlett
 2. Så flott og S T A S E L I G :o)

  Påskeklem ;o)

  SvarSlett
 3. Veldig fint! Liker veldig godt bloggen din:) Er tapeten med hjerter gammel og hvis ikke, hvor er den kjøpt? God påske!

  SvarSlett
 4. Superfin!! Dette fikk jeg lyst til å gjøre selv i en eller annen variant... hm. Du må sjekke bildet på bloggen min nå ;-) Og TAKK for sist - koselig!

  SvarSlett
 5. Så utrolig søt!! Og kul kommode, virkelig en god ide for å få "vist frem" sidene fra barneboka. Og med den hjerte tapeten ble det jo ... ja, den søteste minikommoden i verden ( det er jeg heeelt sikker på)

  Har en masse gamle barnebøker jeg også, hadde tenkt å bruke dem på Hannahs seng.., men ser jo nå at det å scanne dem først er mye lurere...:)

  Ha en kjempefin påskeaften med masse godteri:)

  klem

  SvarSlett
 6. Så koselig at du tittet innom meg og linket meg til din liste! Tusen takk.
  Så søt denne ble også. Her er det liksom litt mer farger og liv enn inne hos meg, og jeg nyter det. Herlig!

  Ha en nydelig og fargerik ;O) påskedag!
  Hilsen Ljo

  SvarSlett
 7. Hei igjen!
  Nå har jeg sett gjennom hele bloggen din! Jeg blir litt imponert jeg. VELDIG kuule bilder. Du har jo så peil på at hvordan du skal ta dem! Og så mange gøye mønstre og ting. Jeg koste meg hele veien!
  Du er flink :O)

  Hilsen meg ja: Ljo

  SvarSlett
 8. Hei
  Så fin og koselig blogg du har, kjenner igjen en del ting fra barndommen. Den rosa koppen du viser, vekker minner. Vi hadde det serviset i gult og lyseblått da jeg var liten, for lenge siden. Legger link til deg. Hilsen en som er ny i blogglandia.

  SvarSlett
 9. Skikkeleg lurt og skikkeleg fint! Passa godt inn på bordet, kjekt å ha ting og tangt lett tilgjengeleg...

  SvarSlett
 10. Så gøy! Jeg har gått og ventet på å få se hva du skulle finne på med de bokbildene dine og dette var da virkelig over all forventning! Kjempefin :)

  SvarSlett
 11. Mette! I love your blog. It is so awesome. I wish I could read it. You are so creative! Miss you guys so much and have been thinking about you a lot lately. I love seeing your kids. Isn't Asmund about to turn one?

  SvarSlett
 12. Så orginal og kul idé!! Snakk om forandring!
  Så flink du er!

  Klem M

  SvarSlett
 13. Jättefint, nu vill jag också prova på :)

  //Lina

  SvarSlett
 14. Hejsan! Första gången jag är här och kikar, men vilken mysig blogg du har! Nu ska jag ta och ta en kopp kaffe och sätta mig till rätta framför datorn för att kika här! Kram Petra

  SvarSlett
 15. Så utrolig fin kommode!
  Du har veldig mye fint i bloggen din.
  Fant gjennom Susannefralandet.
  Takk for titten.

  SvarSlett
 16. Veldig, veldig staselig kommode! Og det pianoet, da!

  SvarSlett
 17. Wow! Så kul! Og så nostalgisk:) Kreativt. Likte såå godt bodyen til påskekyllingen din under her også. Kjempeskjønn!

  Ønsker dere en strålende helg:)

  SvarSlett
 18. Hi hi! Det er alltid så sjarmerende innlegg (og bilder) hos deg! Så stor prinsessa deres så ut på det sukkersøte innlegget! Jeg koste meg veldig med tre andre sørlandsprinsesser på beøsk i påsken, ja! De hadde også vokst (de to små da - haha, krølle), og var så skjønne her! "Takk for lånet" ; )! Ønsker dere en staseli helg!

  SvarSlett
 19. ps: skulle si at "krølle" IKKE hadde vokst, men setningen ble ikke fullstendig... ja, ja! Hun så like flott ut som alltid, hot mama! ; )

  SvarSlett
 20. Så fine denne lille kommoden var:) God idé!

  SvarSlett