mandag 23. mars 2009

so much for vintern

kom nylig hjem fra hovdentur. alldeles nydli skiføre, men tror nok det ble sesongens siste snø-opplevelse. det var såpass deili å komme hjem til krokus og tskjorte-tempratur, at neste fjelltur nok utsettes til neste år. noe av det aller beste med å bo i norge er fire særegne årstider. so long snø, spade, ski, og samesko, see you next year:)

8 kommentarer:

 1. enig med deg...herlig med forskjellige årstider.
  flotte snøbilder!

  SvarSlett
 2. Ååå så flotte bilder! Gøy med snø, men våren er jo spesiell! ;)

  SvarSlett
 3. Så lotte vinterbilder:) Men nå hadde det vært deilig om våren fikk "skikkelig tak" og ble her.. Det har vært nok snø og vinter for i år!

  Ha en kjempefin dag

  klem

  SvarSlett
 4. Så fine snø-bilder, da! Gleder meg til påske, jeg, da skal vi til Trøndelags-fjellet!! Ja, kjenner jeg er klar for litt mere snø i år, ihvertfall hvis det er blå himmel, sol og så varmt at du faktisk må ta av deg både jakke og lue selv om du er midt oppå fjellet! Er klar for grilla pølse, kakao, appelsin og alle andre påska-fjell-klisjeene! ;) Men etterpå kan det bli vår!
  Takk for koslig hilsen på bloggen min, gøy at du blir inspirert! :)

  SvarSlett
 5. Jepp deilig med snø, men nå er det snart nok med min tålmodighet...Sukk, har nesten en halv meter snø fortsatt jeg...FÅr glede meg med dere å tenke at det snart er vår og sommer....
  Drops=)

  SvarSlett
 6. Å ja, det er fint med ulike årstider. Akkurat nå er jeg mer enn klar for vår! Det er nesten min favoritt-årstid... Eller kanskje sommeren, eller høsten... Alt til sin tid!
  Nå gleder jeg meg hvertfall til trilleturer på joggesko, sitte på verandaen om spise lunch, gjøre klart til campingsesongen osv osv...

  SvarSlett
 7. Deilig med 4 årstider ja. Nå synes jeg nemlig den ene av de skal gi seg snart!

  Fine bilder foresten..litt påske:)

  Maya

  SvarSlett